Kezdőlap
Mondjunk közösen köszönetet PDF Nyomtatás E-mail
Hírek
Írta: Administrator   
2009. szeptember 25.

Szvorák Katalin és Andrejszki Judit közös előadói estjükön mondanak köszönetet az Úrnak 2009. október 1-én, 19.00 órától Révkomáromban, a Szent András- templomban.
Egyre nehezebb időket élünk és mégis: a komáromi Marianum Egyházi Iskolaközpont az idén kollégiummal gyarapodott, hogy az ország minden részéből fogadhasson gimnazistákat.
A Szent Imre kollégium Isten segítsége nélkül nem épülhetett volna fel – eljött hát az ideje, hogy köszönetet mondjunk a Teremtőnek.
Erre a Szent András-templomban nyílik alkalom Szvorák Katalin Liszt-díjas énekművész és Andrejszki Judit énekes, orgona- és csembalóművész hangversenyén. Műsoruk Mária- énekekből, zsoltárokból, himnuszokból, imádságokból, középkori magyar dallamokból és magyar szentekről szóló énekekből áll.
A hálaadó műsor a Lélekharang Polgári Társulás kezdeményezésére, Elek László katolikus esperes-plébános, a Marianum Egyházi Iskolaközpont és a Csemadok városi szervezete társrendezésében valósul meg.

Felvidék Ma

 
Zenés áhitatok Erdélyben PDF Nyomtatás E-mail
Hírek
Írta: Administrator   
2009. szeptember 25.
Rendkívüli élményben lehetett része annak, aki múlt vasárnap a délelőtti szentmise után nem sietett el a csíksomlyói kegytemplomból. Miután Böjte Csaba népviseletbe öltözött pártfogoltjai kivonultak a templomból, Szvorák Katalin állt a mikrofonhoz. A Felvidéken született népdalénekes ezúttal egyházi énekeket énekelt. Gyönyörű hangja, átéléssel teli előadása hitet erősített.


Képek>>

Utolsó frissítés ( 2009. október 09. )
Tovább...
 
Von Hütte zu Hütte, - azaz feltöltődés a magasban PDF Nyomtatás E-mail
Hírek
Írta: Administrator   
2009. július 14.

 Szvorák Katalin július havában egy több száz kilométer hosszú magashegyi – alpesi  kirándulás részese férjével. A teljes boldogságot a menedékházak, a morénák, gleccserek, tengerszemek, fenyőerdők, havasi gyopárok  mellett többek között a telefonnélküliség is biztosítja.

Utolsó frissítés ( 2009. július 14. )
 
Fehér éjszakák PDF Nyomtatás E-mail
Hírek
Írta: Administrator   
2009. június 10.

Fehér éjszakák várják Szvorák Katit és Andrejszki Juditot. Az énekes – orgonista - csembalós duó június 15. és 25. között Moszkvában és Szentpétervárott koncertezik. Útravalóul ezt az fonetikus idézetet viszik magukkal: „… Szamoe daragoje u cselavjeka eta zsizny, i náda jivo prazsity tak, cstobi nyebila mucsitelna bolna…”

 
Nagysikerű lemezbemutató koncert PDF Nyomtatás E-mail
Hírek
Írta: Administrator   
2009. május 26.

Teltházas lemezbemutató koncertet adott Szvorák Katalin a Belvárosi Szent Mihály templomban. A hangverseny előtt elhangzott Sólyom László köztársasági elnök üzenete, aki Szvorák Katalin 25. jubileumi albumát méltatta, utána Erdő Péter bíboros, prímás, érsek köszöntötte gondolataival a megjelenteket, majd Gábor Bertalan szepsi esperes plébános bevezetőjét hallgathatták meg. Az ünnepi koncertet megtisztelte jelenlétével számos ismert ember mellett Mádl Dalma asszony, az album védnöke, Szájer József és Ákos is.
 
 

 

Utolsó frissítés ( 2009. június 10. )
Tovább...
 
<< Első < Előző 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Következő > Utolsó >>

Eredmények 321 - 325 / 362
Énekeim
Aktuális információk a Facebook-on
Pillanatképek
1.jpg 9.jpg 8.jpg 12.jpg 7.jpg 14.jpg 16.jpg 13.jpg 10.jpg 5.jpg 4.jpg 2.jpg 15.jpg 11.jpg 6.jpg 3.jpg
Szereplések

FELLÉPÉSEK 2017-ben:

Január 20.
Szvorák Katalin és Huszti Péter Madách Imre-díjat vesz át Balassagyarmaton
Január 21.
szombat 19.00 órakor, ERŐMŰVHÁZ (Budapest, 1077 Budapest, Wesselényi utca 17.) Régi magyar epikus énekek. Fellépnek a Tinódi-lanttal kitüntetett művészek (belépőjegy 1000 Ft)
Január 23.
18.00 órakor, Gálaműsor a Magyar Kultúra Napja tiszteletére a váci Madách Imre Művelődési Központban, Közreműködik: Szvorák Katalin és a Sebő együttes
Január 26.
Farsang az MTVA Családbarát műsorában
Január 31.
kedden 17.00 órakor, Molnár Imre Ferenczy Noémi-díjas, bőrműves iparművész "Bőr, szőr, csont" című kiállítása, Közreműködik: Szvorák Katalin, Kossuth-díjas énekművész. E-Galéria: Budapest, V. kerület, Falk Miksa u. 8.

Lásd. a jövőben a facebookon

2004 © doengs.com