Kezdőlap
Időszerű események a facebookon... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. március 23.
Várható jelenések, éneklések, események
 
 
Szeretettel Kudlik Julival Bodrogkeresztúron, Kodály emlékülésen éneklés az Eötvös kollégiumban, Iszkázon Himnusz minden időben Csörsz Rumen Istvánnal, a szentendrei a városi népdalversenyen köszöntő ének, Tavaszköszöntő koncert megnyitása a szentendrei Városháza Dísztermében, a Felvidékről kitelepített magyarok megemlékezésén énekek Dunabogdányban, a Muharay Szövetség gáláján dalolás a budapesti Táncháztalálkozón, Szeretettel Kudlik Julival Nagyváradon, A dal vándora interjúkötet bemutatkozik Szekszárdon, jótékonysági délután a pilisszentlászlói Waldorf iskola javára, Bartók est a péceli kastélyban, Szent László énekek Szent László napján Pilisszentlászlón, Pünkösd hétfőjén az Újpesten az Ars Renata régizenei együttessel, Arany pályázat a Vörös rébékkel, Kapolcson Áthallások Kodály és Bartók nyomában - két hangra, két hangszerre, a Bartók- házban az Anima koncertjén Bartók művek után magyar népdalok és Leoš Janáček Presto-ját követve morva népdalok, Százhalombattán Kárászy Szilviával Szent László tiszteletére született gregoriánok, zsolozsmák, könyörgések, liturgikus énekek, egyházi népénekek, a Reformáció évfordulóján Keszthelyen, adventi templomi előadás Környén. Elkészül a Tölgyfa-testvér című új album Varga Imre szlovák népköltészeti műfordításaiból és egy régi adósság a Palóc dupla.
Nem lesz unatkozás, mert lesz rengeteg Unokázás és unaloműzés Lisszabonban, vulkanikus túra az Azori-szigeteken, oliva- és borkóstolás Toscanában, nyomozás Paxoson....

Mostantól az időszerű események a facebookon találhatók!

Előadások szervezése: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges (ill.: 00-36-20-9109727)
Utolsó frissítés ( 2017. március 26. )
 
< Előző   Következő >
Énekeim
Aktuális információk a Facebook-on
Pillanatképek
1.jpg 9.jpg 8.jpg 12.jpg 7.jpg 14.jpg 16.jpg 13.jpg 10.jpg 5.jpg 4.jpg 2.jpg 15.jpg 11.jpg 6.jpg 3.jpg
Szereplések

FELLÉPÉSEK 2017-ben:

Január 20.
Szvorák Katalin és Huszti Péter Madách Imre-díjat vesz át Balassagyarmaton
Január 21.
szombat 19.00 órakor, ERŐMŰVHÁZ (Budapest, 1077 Budapest, Wesselényi utca 17.) Régi magyar epikus énekek. Fellépnek a Tinódi-lanttal kitüntetett művészek (belépőjegy 1000 Ft)
Január 23.
18.00 órakor, Gálaműsor a Magyar Kultúra Napja tiszteletére a váci Madách Imre Művelődési Központban, Közreműködik: Szvorák Katalin és a Sebő együttes
Január 26.
Farsang az MTVA Családbarát műsorában
Január 31.
kedden 17.00 órakor, Molnár Imre Ferenczy Noémi-díjas, bőrműves iparművész "Bőr, szőr, csont" című kiállítása, Közreműködik: Szvorák Katalin, Kossuth-díjas énekművész. E-Galéria: Budapest, V. kerület, Falk Miksa u. 8.

Lásd. a jövőben a facebookon

2004 © doengs.com